Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skirvsår

skrivsår,

utstår smärta

sista ordet sagt

förgäves och utan syn

insyn

i en annan människas liv

tillgiven att tråka ut

och äta upp

ut ur mitt hus! skrek jag

men vad som egentligen ville fram var

UT UR MITT HUVUD !

jag vill inte ha er där

ni är dårarna

inte jag !

inte idag

för idag är den dag

som är min

inte din, ditt, dina

ditt dumma sinne förstör mig

förgör mig

slit i mig

skit i mig

vad jag än önskar

allt för min lag

min dag

du är en idiot

idioti som ideologi

vilken svin

svineri, hierarki

tidsmaksinsmirakel och en sång som börjar på

Kråkor.




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-15 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jävligt snyggt i brist på ord
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan