Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst vore det befriande lätt...

Att säga vad man menar och skippa alla spel
Visa vad man känner och låta det bli fel
Våga visa känslor, kärlek, lycka, sorg
Inte bygga en fasad och bli en ointaglig borg

Att rätt ut få reda på vad andra mänskor tänker
Och inte vara rädd för fula spel och ränker
Att smaka på en sanning även om smaken är bitter
Istället för felaktigt döma glädje som hånfullt fnitter

Det vore väl befriande skönt och lätt?




Bunden vers (Rim) av Mönster
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 23:34



Bookmark and Share


  beli
DET ÄR PRECIS SÅ JAG KÄNNER DET -- FANTASTISKT HUR BRA DU
HAR FÅTT TILL DESSA TANKAR --
TUMMARNA UPP FÖR DINA TEXTER O))
2011-01-19

  Cia
så sant!
2011-01-16

  Anna*
Vad skönt det vore om alla var enkla och ärliga. Ja, det vore skönt och lätt!
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster