Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nykär för hundra år sen.


Ett annat slags mörker

Gatlamporna är på väg
mot ett annat slags mörker idag,
en annan slags dimma att djupvada igenom.

Kanske bänkarna är blöta,
kanske marken
är lätt istäckt
och kanske mina fötter så trötta,

men jag har slutat halka iallafall.

Klappar frusna grässtrån med ljumkalla händer.
Ett lätt beröring,
och lite till..




Fri vers av hazey_jane
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:36



Bookmark and Share


  Loka
den är jätte fin bara så du vet!
älskar det allra första med gatlampan...
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane