Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå kvar

De gled mellan träd och himlavalv. Snuddade varandras pannlober men inte mer.

Skrattade då och då, tänkte tyst,
-Nog är det liite kul iallafall?.

Ibland sprang de iväg åt varsina håll,
-Titta, titta, jag kan flyga!,
men kraschade snart in i varandra igen. Blev en enda oförenlig kropp som stretar, stretar, stretar.

Blickar utan gnistor. Fantiserad tycka-om-känsla.
Allting går så bra när ingenting går dåligt.




Övriga genrer av hazey_jane
Läst 591 gånger
Publicerad 2006-02-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane