Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från förra vintern, men bara kom att tänka på den för ett tag sen, den finns närvarande i mig och kan då lika gärna finnas här också..


Mer än bara kyla

Som ett vitt paket
öppnar sig snön.

Jag hade nästan glömt
att det fanns en hel värld
därunder.




Fri vers av hazey_jane
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-10 17:13



Bookmark and Share


  Neal
I det oväntade, ligger oftas dom största överaskningarna !
2006-02-20

  yoyyo
"Som ett vitt paket öppnar sig snön"
får mig att le och tänka på våren :)

fint skrivet
2006-01-12

    ej medlem längre
Jag tänk - det finns det ju faktiskt...
En bra "upptäckt-text"
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane