Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lös i livet

Jag ser in i fönstret mitt emot,
hon dansar mot varmröd bakgrund,
balanserar dagarna på lina,
vass som skalpell.

Jag fläkte ut mig i krypterad nakenhet,
och allt han frågade
var om jag frös.

Det finns ett talesätt man säger
när jag inte är där:
”Ställ fienden på bordet framför henne
och jag lovar
hon kommer tugga i sig
varenda bit..”.




Fri vers av hazey_jane
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-01-17 21:17



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Tankarna kan sväva i det blå.

Låta världen bestå.
Det sista stycket där tar du mig hårt.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane