Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poethora

Orden flyter på fint idag,
precis som injektionen i armvecket.
Som det pillerknaprande vrak jag är så går jag i skuggan,
skakandes på jakt efter ruset, ljuset.

Kartan ligger så fint under huvudkudden,
den ljusa & mjuka rosa kudden, favoriten.
1,2,3 - på det fjärde ska det ske;
dem slinker ner.

Kom så sjunger vi en klagosång,
för dem som helst inte vill höra.
Slå hammaren i benet, smek revbenen med fingrarna,
mager & berusad, vodkan gör oss inte vackra längre.

Det är vi som är er ohyra men vi fortsätter existera.
Släng ut oss, lås in oss; sök uppror för här behövs folkmord.

Knark är inte lycka, ord är inte makt.
Sluta skriv, din jävla poethora!




Fri vers av fröken ingenting
Läst 600 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-16 00:05



Bookmark and Share


  Undergång
"Vodkan gör oss inte vackra längre", bra skrivet!
2011-02-24

  Järnkatten
Katten morrar, men stryker sig mot sidan och undrar, varför då....
2011-02-09

  PPQ
cool riktigt härlig skitig kaotisk grej
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting