Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k a o s

det är otydligt nu
suddigt
men


ack så klart
såklart


det bubblar upp
det hettar till
lever

för att sen
smaka på

apati


ingen ro


jag känner
för att
inte känna alls

men känner allt
och

sen ingenting


kaos

men
i rytm


suddar lite till
medicinen gör sitt


söker trygghet
binder mig ej
vill inte bli fast


lever
utan bindningstid

medan vissa inte
lever
alls


ingen ro
orolig själ

men trygg

i

k a o s




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-20 19:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sensuellt slingrande
diktkonst mellan
ljus o mörker!
;)
2023-05-15

  Fru Intighet
Älskar dig; alltid.
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting