Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev

det fladdrar till
och jag som inte dansar
rör mig mjukt

i något som liknar glädje

ta vara på
allting

nu
förut
sen


förlorade något
en stabilitet
något att lita på
en stöttepelare

förlorade
en person


brände mig igen
det luktar sommarregn
allting döljs så bra

högfunktionell

och

samtidigt full
av ångest


bedövar det en liten stund
till

njuter av det lilla
av något annat

nu
förut
sen

fullt påklädd
samtidigt fullständigt
blottad

här är jag

vilsen
på ostadig grund

vet vad jag vill
är avundsjuk på en fantasi
ett liv
som inte finns

lever
på kanten

i varmt solsken
i iskall ångest

med varm aska mot naken hud
med ett kiknande skratt ibland

lever

nu
förut

och jag sätter allt
på att jag ska leva sen




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-15 20:46



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Jag älskar dig

nu
förut
sen;
föralltid.
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting