Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;R.


knäna viker sig
du kysser mig

jag har alltid förlorat
jag har alltid varit en

pessimist
tråkig jävel


trasig


fast i din famn
håll om mig
släpp mig ej

på förhand
dömd
vilsen

fast
i ett rus
av dig

du är annorlunda
jag har alltid varit udda

osäker
på framtiden
på livets mening

njuter
av nuet

försöker
med dig

tappar det
tappar de
jävla orden

försöker
med mig

blöder
är föralltid självförvållat
bränd

jag väntar inte mer
jag orkar inte mer

ät mig
förtär mig

jag är kvar
jag stannar här
med dig

jag vinner nu




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-29 19:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bra jävla riv i denna. Jag tvivlar dock på att du är född till att sätta krokben för dig själv.
2021-08-01
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting