Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rubrikslös

jag sjunker
in i något fint

jag sjunker
djupt

ner

i en melodi
som gjord för mig
spelas den
högt

nu

jag vet inte

hur jag mår
vem jag är
vart jag är
påväg

ruset tar vid
jag önskar mer
jag önskar något
större

än vad jag har

så har det alltid
varit

nu
förr

lyssnar på något
som skänker en slags
trygghet

vimlandes
i mörket

här är jag

fröken ingenting
sökandes efter

a l l t i n g




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting