Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En värld för länge sen.


Smatterdans

Mamma dansar salsa
på högsta volym,
låter kroppen svepa varm luft
när sorben smälter
på min systers tunga.
Pappa klappar katter,
får vackra ljud att komma
från deras vilda kroppar.
Och regnet smattrar tak,
löven trillar höst.
Och jag,
jag bara lever..




Fri vers av hazey_jane
Läst 1219 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:38



Bookmark and Share


    afrika
vilket slut!

och jag,
jag bara lever
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane