Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syster.


Du blåser bort

du klappar inte längre kinder,
slänger inte pussar genom bussfönster

låter repade skivor bli vardag utan att du
riktigt hör

du följer pojkar dit de tar dig,
fäster dina tankar alltför löst och de blåser bort

-du blåser bort

räcker aldrig ut din tunga åt regnet,
har glömt
hur regndroppar smakar

och mina armar är inte dem
du vill hållas av,
mina ögons beundran
är dig ingenting

du fyller på luften i ballonger överallt
medans du
sticker hål i din egen..




Fri vers av hazey_jane
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-12-08 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hazey_jane
hazey_jane