Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sa det var vi

träden
vinden
vattnet
även solen

dom fanns för oss

försiktigt
viskande

dom sa det var vi



lögn




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-16 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson