Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina få dikter som rimmar...


Efter snö, kommer tö

Snön ligger tung på taken, 
smälter till sjöar på dagen.

Sakta börjar hoppet att gro,
kommer vi få en vår månntro?

Kanske börjar vitsippan snart att spira,
och grabbarna på gården kan fotboll lira.

Fast allra mest längtar jag efter solen,
som ger mig fräknar på snoken.

När alla ler på stan,
det värmer hela dan!




Bunden vers (Rim) av drover
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-16 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drover
drover