Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det en planet där bara goda män bor


Vem är du?

Vem är du?
Från vilken planet?
Jag vet inte , du överaskar mig ständigt.
Finns en planet där bara goda män bor?
Tog du rymdfärjan hem till mig?

Jag har så många frågor.
Du besvarar dom en efter en.
Långsamt får jag en vacker bild av dig.

Kanske är du unik
eller har jag haft otur att träffa fel män tidigare
Mitt hjärta känns ovant att vila vid värme.

Men i dina ögon ser jag bilden av oss två i glädje
i mitt inre längtar jag efter en fortsättning med dig
Jag vill veta hur det kommer att gå för oss.

Jag kan ditt yttre men förmår inte fånga ditt inre i rätt ord.
Ännu hittar jag inte bokstäverna att beskriva dg
För du har visat mig något som ingen annan man visat mig, enorm ömhet.

Du vet,jag hatade män,ville skjuta alla
Dig vill jag bara hålla om aldrig släppa
Livet är förunderligt

många blåsningar har jag gått på
men du skrämmer mig inte
Du andas bara ro

Till dig vill jag ge min tillit,min vardag,min värme,
det riktigt stora ordet, kärlek




Fri vers av yta
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-16 14:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Härlig text...gillar den verkligen..
människan är ett mysterium och man kan inte fånga den andres inre fullt ut kanske inte alls...och ...så ska det nog vara...
2011-01-16

  Yrre VIP
Jag är så glad för din skull du är värd det allra bästa! Stor kram!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta