Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker något som kan hjälpa mig att göra den här dikten bättre


En fast punkt

Hjärtat rusar
springer sin löprunda
längs alla ådror

sjunger högt

andas
måste andas
tänja på snaran som
ligger tung

och hitta fotfästet
en fast punkt
i tillvaron

något att hålla i




Fri vers av Stjärnfall
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-16 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den känslan känner man igen!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall