http://www.minia.se/ - målningar, tavlor för släktträd, m" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illust. Anne-Marie Nilsson. (naturligtvis copyright). Dedikation AM. Hennes hemsida med hennes kreativitet hittas här: http://www.minia.se/ - målningar, tavlor för släktträd, m


på en matta åttiotre

 

sommaren åttiotre

elva veckor, sjuttiosju dagar konstant regnande

 

vi satt skräddare på mattan

knuten av händer, bruten alla gränsers stränder

vi flög

 

över alla gränsers gränser med musiken

Indochine U2 och Clanards och Dylan

Led Zeppelin The Alarm och vi

vi var publiken

 

vi flög

och aldrig var det torrt i någons öga

aldrig var det torrt på vägar åkrar

och i skogens föga närhet

 

mitt i rustiken mitt i trafiken

med öppna fönster och öppna sinnen

 

ahh vilka minnen där invid ljus

och våningar dimmiga bland köpingen hus

 

tårar för rytmiken

tårar för mystiken

 

Tack Anne-Marie

för ett underbart åttiotal

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-16 23:00



Bookmark and Share


    Snelin
Älskar verkligen hur du väver in musiken i texten. Texten i sig var mycket behaglig att läsa, nästan som att själv se tillbaka på minnen.
2011-01-18

  leopardia
Charmig!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri