Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill uttrycka den längtan som jag känner........


"Längtan...."

Längtan
efter något förlorat

Längtan
efter det man saknar
en varm famn
ett lyssnande öra
några vänliga ord

Längtan
till en vänskap
som fanns en gång
men försvann
till en trygghet
en kamrat
en vän

Längtan
skapar tomhet
om man aldrig gör något
men vågar man (?)
bränd
men det läks väl ?
inget vanligt "sår"

Längtan
finns i alla åldrar
såväl gammal
som ung
kanske inte samma
men lika fullt ,så tung (!)

Längtan
en värkande känsla
ont i själen
av saknad
av lust (!)
av ensamhet...........

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-16 23:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som når in o berör här.
Väldigt fint.
2011-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Längtan är vår arvedel.
2011-01-17

  Annie b'larsson VIP
Vackert! Som någon annan sa: en något ovanlig text från dig. Jag tycker om den.
2011-01-16

  aol
dikten sattepunkten på ett av det största i vårt samhälle just ensamhet, så berörande , bokmärke så klart
2011-01-16

  Jack E. Gladh VIP
Det är bara att gratulera till ett välgjort ordhantverk. Finstämt berörande.
2011-01-16

    Max Poisé
En ovanlig form av dig Mats! Blir glad av att lösa detta! Tack för det!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska