Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jaja.. raderaknapparna ska EJ snabbläsas med halvblinda ögon utan linser. DET har jag lärt mig :)




vem skickade mig just ett svar

Jo, den som kanske funderar varför jag inte svarar.. men skicka igen, skicka igen!

 

*

som en lever, får en uppleva

som en sår, får en skörda

som en gör, får en ta konsekvenserna

 

som en ser, får en stå ut med

och göra det bästa utav'et

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri