Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På självaste "Östermalmsvägen".... "borgarbrackornas högborg" parkett, slitet, troligen med tjänstefolk under de flesta år som den funnits.... Men inte nu då, nu är det bara skitigt.... Va ska dom städa själva? I snuskigheten...


I ett skitigt kök

I ett kök
Hos ett ök
Finns en rök en doft av lathet
En doft av flathet
Av lathet

Ett kök på Östermalm
Skitigt som få
På en hylla som inte ses av de under
190 cm så ligger damm i cemtimeter tjocklek
Det är som en filt av snuskighet

Och all parkett
Är lagd på ett sånt sätt
Att de liksom bara knarrar
När man går
Överallt knarrar det utom i köket
Där man har lagt in ny, nu
Det är det jag ska fixa

”inläggarna” hade fuskat det gungade överallt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO