Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar alla en bra dag



Måndag morgon
för många timmar till
fredag

jag är bäst
på ledighet

men nu ska
hunden till dagis
jag skall till jobb

önskar alla en bra dag




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 07:15



Bookmark and Share


  Anna*
Hoppas att du haft en riktigt bra dag och varit försiktig i halkan! Du ska se att veckan rusar förbi och snart är det helg igen. Natti natt =0)
2011-01-18

  mare VIP
Det är väl underbart att man har ett jobb att gå till !!
Önskar en härlig dag där :))
2011-01-17

  tess_
det samma!
2011-01-17

  Emme VIP
Önskar dig detsamma :-) ska ut och
halka med jobbet någon timme..
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson