Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAD söker man ? VAD vill man finna ? Spekulerar , "strängt personligt", kring detta...


OM: "Sökandet (2) !"

Sökandet
efter en fast punkt
i tillvaron

Sökandet
efter tilltufsade ideal

Sökandet
som går in i
återvändsgränder
att hitta ut
kan va´svårt

Sökandet
den "värsta
orienteringen"
kompassriktning
oviss

Sökandet
det mål man
satt upp
får revideras
gång på
gång...

---





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-17 11:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir fel om sökandet i sig blir mål istället för medel.
2011-01-17

    ej medlem längre
Onekligen tankar att reflektera över..
Sökandet efter sanningen kanske?
Vad fan det nu är?
Luttrad o en aning tjurig i denna stund ska jag erkänna.
Fina rader dock ;)
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska