Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ju om anarkisterna för knappt två år sedan ,utifrån en "vardagsanarkists point of wiew"...., nu blir det mer poetiskt...


"Den Gråtande Anarkisten !"

Den gråtande anarkisten
såg sina ideal falla i bitar

Den gråtande anarkisten
kampen var förgäves

Den gråtande anarkisten
återgick till gamla vanor

Den gråtande anarkisten
hade inga stolta anor

Den gråtande anarkisten
fick slut på sina tårar
bröt sig loss
gick mot "nya vårar"
började en konstruktiv kamp
insåg: "Dumt att jämt få damp!"
engagerade sig demokratiskt
för den skull icke slaviskt
i vänsterfållan blev han kvar
resten av sina da´r.....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Anarkister är löss i fanans veck.
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska