Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

Trappan är brant
Stegen är höga
Man måste kämpa
För att ta sig upp
Anfåddhet river i lungorna
De trötta fötterna halkar av utmattning
Du kan ramla
Om och om igen
Men så länge du kämpar vidare
Trots skrapsår och blåmärken
Kommer du att lyckas ta dig dit upp

Även om dörren där uppe är låst
Så kan man alltid sparka in den
På ett eller annat sätt

Ge inte upp




Fri vers av Mönster
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 12:05



Bookmark and Share


  Cia
en energi kick tack!
2011-01-22

  Frökenfanny
Det är så sant, du har så rätt !
En hoppfull text som vi alla nog bör läsa någon gång då man känner att allting är lönlöst.
Tack !
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster