Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen, igen, alltid

Du frågar vad jag tittar på och jag svarar som vanligt
"på dig"
för mina ögon vill aldrig slita sig ifrån sådan skönhet som din.

Ibland slås jag av en overklighetsvåg och jag
kan inte alls förstå att jag har dig i mitt liv.
Min alldeles egna ängel.
Jag känner att jag upprepar mig men
jag kan inte låta bli att tala om för dig att
du gör mitt varande så otroligt vackert.
Jag tänker älskar dig för alltid.

Jag frågar dig vad du tittar på och du svarar
"på dig"
och du berättar att jag är vackrast i världen och

att du tänker älskar mig för alltid.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-17 17:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vacker :)
2011-01-18

  Lena Själsöga Keijser
jag gläder mig med er

och
så är det
du är vacker
och din penna har ett vackert skimrande bläck

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel