Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon orkar


tusen tårar
tusen liv
vrider händer
jag vill

en hand
rör sig
min hjärna
förstår ej

gamla dikter
ljuger du
jag vill
bara vara

en tår
den faller
så djupt
i förfallet




Fri vers av Marvin
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en enkelhet så sublim..
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin