Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren är på väg


vinterfängelset

Befrielsen är nära
naturen som hållits
fången
i vinterrikets kalla
fängelse

Våren förbereder sitt intåg
genom att hänga upp
dimslöjor

och

välkomnar

sommaren som
försiktigt
sätter ner sina
fötter
i den kalla marken

värmer
och
målar vår värld
i
färg




Fri vers av Maiah VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-01-17 20:31



Bookmark and Share


  F.
Ett mästerverk.
2011-01-18

    ej medlem längre
så förhoppningsfullt :)
2011-01-18

    purplepea
suck...snart...
2011-01-18

  mariasan
du tänker som jag...drömmer ständigt om sommaren...vintern är bara en transportsträcka! ; )
2011-01-17

  M.A.J.R
Bra mariah verkligen fint =)
2011-01-17

  Niclas Petersson VIP
Det är lång tid kvar. Njut av vintern istället. Den är inget fängelse. :)
2011-01-17

    ej medlem längre
Snart, snart..men några bakslag väntar...men snart, snart
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP