Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befälhavare


Med balkongen

som kommandobrygga

bestämmer jag

riktning

fart och

besättning.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans