Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009


MÅSTE ORKA...


Måste finnas
vara där
orka

glömma livets
torka

vara hyfsat glad
visa mycket

men inte allt

ta det kallt

värmen kommer
då jag ser
ögon stråla

då är målet nått
trots
oron som jag målat




Bunden vers av Anders Nordlander VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-18 00:14



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Oj,oj vilka känslosvall. Gillar verkligen dina texter. De berör mig mycket. Skriv på det är du väldigt bra på.
2012-10-08

    ej medlem längre
Känner igen mig mycket i dina ord.

Fint.
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP