Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botemedel

Olyckliga ögon

kan botas

med ny utsikt.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-19 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I alla fall för stunden ...
2011-01-19

  Marlboroman/Hg VIP
SOM jag tycker om denna! På alla sätt. Form, innehåll och andemening!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans