Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tina upp i hjärtat


Kall som is



Vet du hur jag haft det
jag har varit kall
som is

Frusit
Darrat
Men nu,

insvept i din värme
har islossningen börjat
jag känner vårens värme närma sig




Fri vers av yta
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta