Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten och livet

Livet är större
än dikten

Men dikten
är ofta
vackrare
än livet




Fri vers av ghost
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 10:29



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så vackert och så sant!
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost