Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sa aldrig mer. men sedan gjorde jag det ändå

Sluta peta in krossade bitar från kristallen du fann trasig
De finns inte plats för sådant i mitt hjärta
Jag är van att leva ensam, men du har gjort mig ensammast i Sverige,
och det bugar jag dig ej för
Jag behöver någon som hämtar mig på botten
Men ändå har jag tröttnat på att möta dig där, ständigt
Jag är inte perfekt
Men jag är inte heller full av fel
Jag vet nog inte riktigt vem jag är, och jag trodde jag skulle finna henne, med dig
Men jag är trött på att göra om mig själv efter andras behag och förvandla mig som en trollprinsessa efter situation
Men det är så ni gjort mig
Och nu plockar jag fram glädjen, återigen




Fri vers av ehrning
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 11:34



Bookmark and Share


  PPQ
kanontext välkommen till poeter
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ehrning
ehrning