Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du, tack!

Som en ensam krigares själ
sjönk jag ned på din grav på mina bara ben
Med en bag släng till höger, ben smutsiga av jord
och med ett ansikte fyllt av sorg
Bad jag dig om styrka
Att du skulle bära mig nu
Ge din livsstyrka till mig, för en stund
Du måste ha tagit min hand, min kropp
Det måste varit en skänk från ovan
För sorgen
den lämnade mig hastigt
och kvar står en flicka redo för livet
Jag sattes på prov, men kände ingenting.
Du får gå nu, och jag.
Jag tar en annan väg.




Fri vers av ehrning
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-19 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ehrning
ehrning