Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar bort, längtar hem

Jag vill hitta en slöja som får mig att försvinna
Trött på att spela på det uppnåeliga och viljan att
finna en yttre rymd.
Jag vill ha så mycket mer
Jag vill ha så mycket mindre
Ta min hand men släpp den sedan
Jag kommer att slias bort




Fri vers av ehrning
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 11:56



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra gestaltning av kluvenhet.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

ehrning
ehrning