Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har alltid vetat

som att vakna upp på bussen
och veta att man missat sin hållplats

man kan känna asfalt skrapa mjuk hud
medan man ännu faller mot marken

lena händer sluts om mina ögon
din viskning alldeles intill mitt öra
"gissa vem det är"

och jag har alltid vetat
det är en bitterljuv känsla


som att snabbt försöka korsa gatan
även om man ser att bilen är för nära

gång på gång bränner man tungan
fast man vet att kaffet ännu inte svalnat

märker att jag leker den där leken
som jag aldrig lärt mig reglerna till
ändå kan jag vinna

och jag har alltid vetat
det är en bitterljuv känsla

det har alltid varit du




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-18 16:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Efter första genomläsningen anser jag:

Med en endimensionell närvarokänsla, ger du här den delen av mänskligheten ett ansikte som går och bär på en sådan förmåga att förmedla sina tankar i sådan form på då


Efter andra genomläsningen:
Den ger mer och mer. En ärlighet som får vingar och når in i mitt slocknade medvetande. Det är då jag vaknar upp, då jag får diktens helhet klar för mig
2011-01-18

  Miss Ericson
fiint :3
2011-01-18

    Snelin
Så himla fint bildspråk, Kimberly!
I like! (Y)
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist