Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrygg står skogen

 

otrygg står skogen
besudlad
det rena luktar kadaver
det som göms i snö kommer upp
och det gives då ingen nåd

över all jorden stryker gatans rovdjur
vi är alla byten
ingen är stark
och det vilda är förorenat
med skräckens dunster
smutsat av gamarnas träck

långt ville jag vandra
i natt


 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-18 20:45



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Kuslig är denna natt, när vi frambringar våra ödessånger!
2011-01-18

  walborg
Kuslig beskrivning.
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger