Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite personligt färgat.....


Jag är ingen ängel, men...

Jag är ingen ängel, men
jag skadar aldrig någon
(medvetet)

Jag är ingen ängel, men
jag skulle slå sönder alla vapen
(om jag kunde)

Jag är ingen ängel, men
jag skulle stoppa världssvälten
(om det stod i min makt)

Jag är ingen ängel, men
jag skulle "omskola" alla mobbare
(om jag fick)

Jag är ingen ängel, men
jag skulle sätta rättvisan först
överallt !
(om jag hade chansen )

Jag är ingen ängel ,men
kärleken skulle jag, aldrig, hindra
(om jag betydde något)

Jag är ingen ängel, men
kunde miljön räddas
(så gav jag bort min ena hand)

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 507 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-18 22:59



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag är en ängel.
2011-01-20

  Julio VIP
Kanon bra tycker jag
2011-01-20

    ej medlem längre
Gillar hur de mjuka dragen
i denna text håller det starka budskapet!
Applåderar..
2011-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Ingen av oss är änglar i teologisk bemärkelse, men alla människor som ännu inte tagit emot Jesus behöver göra det.
2011-01-19

  aol
detta håller vi bara med dig på Mats,
bra skriftat
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska