Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tio centimeter kortare version av mig

ett knytnävsslag i magen,
kippar efter luft
hör du mig?
jag kan inte andas

tittar i spegeln och ser en minst tio centimeter kortare version av mig
gav du henne mina tio centimeter,
precis som du gav henne ditt hjärta som egentligen var mitt?

man ger inte bort något man redan gett bort
så du gav mig nog aldrig det

fan




Fri vers av lonelynights
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-18 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights