Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukhålet

 

där gapar ett svalg under största trädet
ett mörker mellan de grövsta rötterna
ett slukhål in till tidernas slut
där roten gräver sig ner till glömskan
och dricker sångerna
för de mäktiga trädens kronor
den som har öron och tror han orkar
han kan väl lyssna

men aldrig någonsin
kan han förstå




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-19 01:39



Bookmark and Share


  doraedsäng
Det låter mörkt men är elegant.
2011-01-20

  Ingela Svenson VIP
Jag tolkar detta som att hålet är vägen över till något annat, från vår horisont obegripligt; så snyggt beskrivet!
2011-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det hålet även finns inom oss.
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger