Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga dagar


Det fanns dagar

då lyckan

kom på visit

men hon gjorde sig aldrig

hemmastadd.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin formulering. Jag får också samma tanke som föregående kommentator.
2011-01-19

  •AW•
dina ord väcker många tankar hos mig...kanske hon inte kände sig riktigt välkommen?
2011-01-19

  Marlboroman/Hg VIP
Du skriver aforismer, lady, Och bra sådana. Love it (inte allt men det mesta)!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans