Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupdykning


Jag som ogärna

tar mig vatten

ovanför huvudet

dyker gärna ned

bland havspoesin.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 03:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillvaron är inte logisk!
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans