Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo, det stället finns..




dimdis och drömdås

 

 

*

där lommen sjunger

invid röets resning

 

sover svanen sin dröm

 

det skogen ger i gåva

glänser genom gläntans gyllen

 

en morgon i junis ljumma

en morgon med skogens skumma

 

där lommen sjunger

invid röets resning

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri