Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtvivlans Skri

 

*

förtvivlans Skri

 

låt det skära genom märgen

låt det koka genom regnen

låt det eka över hedarna

 

genom Åskans Tid

 

förtvivlans Skri

 

älska dess skärningspunkt

älska dess kokpunkt

älska dess ekos vändning när orden tagit slut

 

förtvivlans Skri

 

älska dess källa

älska dess väg

älska dess landnings hjärta

 

älska dess svar du får

 

förtvivlans Skri

 

låt det gräva sig ner genom urmarken

låt det skölja sig bort genom urhaven

låt det kasta sig ut genom urhimlarna

 

låt det skalla eka kalla smeka och förvanska

alla minnen som var

 

 

genom Åskans Tid

 

 

förtvivlans Skri

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri