Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden och sorgen

Att sörja över döden
är bortslösad
energi och möda
Det inser varje
klarsynt och rationellt
tänkande varelse
Vi kommer inte undan
Döden är oundviklig
hur mycket
vi än grubblar

Ändå sörjer vi
våra döda
liksom vi grubblar
över vår egen
förestående
hädanfärd när
den närmar sig




Fri vers av ghost
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-19 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost