Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

a

Memories leaves scars, scars that runs deep, but this time I will destroy you.
I'm digging deeper than befor and I'm winning!




Fri vers av Rude Billy
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy