Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter som bott i Oslo ska flytta till min stad där jag bor


Tårarna sprutar av lycka


Tårarna sprutar av lycka
inte något långsamt sorgset rinnande
nej, en kaskad av lycko tårar

Älskade dotter
du flyttar till min stad
snart
snart

I många år har du varit borta
ja jättelänge men nu..
du kommer hem till mig

Till min stad
jag har längtat så
fick beskedet i dag

Älskade fina
du är så enormt varmt välkommen
jag älskar dig så




Fri vers av yta
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta