Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklängesskrik


Hon skriker utan anledning.
Stumt vrålar hon vad hon tänker trots
att hon egentligen inte riktigt vet vad det är som stör henne.
Hela världen gör ont eller nej
inte hela, hela världen men det som inte syns
är det som bränner djupast avtryck under huden.
Hon har bestämt sig för längesen men
det hjälper tydligen inte.
Det går inte att springa ikapp någon som går baklänges
i livet.
Ingen kan se stumma skrik, hur bestämda de än är.
Men det har hon inte förstått än,
hon bara fortsätter att gå baklänges i hopp om
att det hon skriker ska höras åt rätt håll.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel