Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lyckligt kär


nä, nu ljuger jag

för så är det inte, tyvärr

Men jag önskar att jag vore det

Ken Cassel
19/1-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-19 18:16



Bookmark and Share


  anits VIP
En önskan som kanske går
i uppfyllese fortare än du anar
2011-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel